Aniversarea arhitectului Eduard Sagatelian

31 October, 2012 Aniversari  One comment

Miercuri 31 octombrie Centrul Cultural Armean din București a găzduit o întîlnire cu arhitectul Eduard Sagatelian cu ocazia împlinirii vîrstei de 65 de ani și 40 de ani de activitate. Invitații, în special din breasla arhitecților dar și membri ai comunității armene, au   ascultat o expunere însoțită de zeci de imagini care  prezentau lucrările realizate de Eduard Sagatelian pe parcursul carierei sale. De la blocuri de locuințe și construcții industriale pînă la case de vacanță sau de locuit.

La început au vorbit arhitectul  Șerban Sturdza, senatorul Varujan Vosganian, care i-a oferit din partea Uniunii Armenilor o diplomă și o plachetă aniversară și scriitorul Bedros Horasangian. După aceste momente oficiale cei prezenți s-au întreținut la un pahar de vin cu Eduard Sagatelian căruia i-au urat La Mulți Ani și o activitate cît mai îndelungată.

La această aniversare a fost prezent  și  Excelența  Sa Hamlet Gasparian, Ambasador al Republicii Armenia în România.

One comment to Aniversarea arhitectului Eduard Sagatelian

  • Frida Avadic(Matasi) says:

    DrDaga

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>